Verpakkingen

Flesjes

Speciaal voor de horeca hebben wij een nieuwe lijn ontwikkeld; namelijk de verkoop van de ‘beetje’ mixen in flesjes.

Waarom in flesjes?

Wij voorzien hiermee aan een behoefte in de horeca om ‘bij de borrel’ aan tafel een kleine hoeveelheid nootjes te serveren, die vers blijft en hygiënisch is doordat het niet in een open schaaltje op tafel staat. Men kan eenvoudig het dopje opendraaien en een handje nootjes uit het flesje nemen. Door het kleurrijke logo zien de flesjes er aantrekkelijk uit en kunnen er diverse smaken op tafel gezet worden die duidelijk te onderscheiden zijn. Uw klanten kunnen op de achterkant de ingrediëntenlijst bekijken.

Horeca verpakking

Handige Sta-zakken die hersluitbaar zijn en recht op kunnen staan handig voor bijvoorbeeld in de horeca.

Sta-zakken zijn 80 procent minder plastic dan onze vorige verpakking de bakken. In de zakken kunnen een paar kilo en zijn leuk voor een gelegenheid. De zak kan makkelijk op een tafel gezet worden en als de zak niet op komt kun je hem weer dichtmaken met de rits zoals je op het filmpje hier rechts ziet.

Potjes

Handige potten in 3 verschillende maten met hersluitbare folie eroverheen en gevuld met uw lekkerste mixen.

De potten zijn in 3 verschillende maten en hebben een handige hersluitbare folie die je open kan maken met het lipje dat aan de onderkant zit van de sticker. Het is een handige portie voor bijvoorbeeld een borrel met vrienden. De noten blijven lekker en hygiënisch door de hersluitbare folie.